Próximo evento ANiNATH
3ª Cena
solidaria
ANiNATH
2018
Dia: 22 noviembre 2018
Lugar: Hotel Avenida Palace, Bcn
Hora: 20:30
Donativo: 60€
Todos los derechos reservados. ANiNATH 2018

“Amics de sang, amics per sempre”

“Amics de sang, amics per sempre”

Al juliol 2017, el Banc de Sang i Teixits va posar en marxa la campanya d’estiu @donarsang per tal d’incrementar les reserves necessàries per atendre els malalts també durant les vacances d’estiu. La campanya consisteix en animar a tothom a venir a donar sang en grup, sota el missatge “Amics de sang, amics per sempre”, perquè ja sabeu que quan donem sang salvem 3 vides.

Alguns socis i sòcies d’ANiNATH es varen engrescar a participar en aquest necessari projecte i varen anar a donar sang en grup a l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona.

Moltes gràcies per fer #amicspersempre!!!

 


Versión en castellano
“Amigos de sangre, amigos para siempre”

En Julio 2017, el Banc de Sang i de Teixits puso en marcha la campaña de verano ”donar sangre” con el fin de incrementar las reservas necesarias para atender a los enfermos también durante las vacaciones de verano. La campaña consiste en animar a todos a venir a donar sangre en grupo bajo el lema “Amigos de sangre, amigos para siempre”, porque ya sabéis que cuando donamos sangre salvamos 3 vidas.

Algunos socios y socias de ANiNATH se animaron a participar en este necesario proyecto y fueron a donar sangre en grupo al Hospital Vall d’Hebron de Barcelona.

Muchas gracias por hacer “amigos para siempre”!!!