ANiNATH al partit solidari Barça-Villanovense

barca

Com cita textualment la web del FC Barcelona “La Diada del Soci Solidari celebrada el passat 2 de desembre 2015 al Camp Nou amb motiu del partit de tornada dels setzens de final de la Copa del Rei, entre el FC Barcelona i el CF Villanovense, va reunir a l’Estadi 67.703 espectadors”, dels quals 55 érem representants d’ANiNATH!

“L’èxit de la jornada consolida una iniciativa d’una gran vàlua social i totalment consolidada en el calendari del Club, que té com a objectiu oferir a col·lectius socials la possibilitat de presenciar un partit al Camp Nou, gràcies a la solidaritat dels socis abonats a l’Estadi.

La gran resposta de participació que ha tingut la crida de la diada solidària i la implicació de les 200 entitats col·laboradores, encarregades de repartir les invitacions del partit a 1.500 col·lectius beneficiaris, ha permès viure una gran festa solidària, amb un clar protagonisme de persones, adults i nens, il·lusionades per poder presenciar un partit del Barça al Camp Nou”.
Des d’ANiNATH ens sentim molt afortunats d’haver viscut aquesta gran experiència i d’haver contribuït a fer la gran onada! Moltes gràcies al FC Barcelona i a la Fundació Barça per fer-nos part d’aquesta gran iniciativa solidària!!!