Próximo evento ANiNATH
3ª Cena
solidaria
ANiNATH
2018
Dia: 22 noviembre 2018
Lugar: Hotel Avenida Palace, Bcn
Hora: 20:30
Donativo: 60€
Todos los derechos reservados. ANiNATH 2018

Samarretes de Traïnsplant i Fundació Renal Jaume Arnó per ANiNATH

Samarretes de Traïnsplant i Fundació Renal Jaume Arnó per ANiNATH

La plataforma Traïnsplant i la Fundació Renal Jaume Arnó han fet entrega de samarretes per als nens i nenes d’ANiNATH. L’objectiu d’aquesta donació és conscienciar als nens i nenes trasplantats i a les seves famílies sobre la necessitat de l’esport i un estil de vida saludable.

L’acte va tenir lloc a la seu de l’Organització Catalana de Trasplantaments (OCATT) i hi varen assistir na Sonsoles Hernández (Directora de la Plataforma Traïnsplant), na Cristina Puñet de la Fundació Renal Jaume Arnó, el Director de l’OCATT Jaume Tort, i na Roser Vallès i en Jorge Twose, també de l’OCATT. Per part d’ANiNATH, hi va assistir la nostra Presidenta, Montse Martí.
Moltes gràcies a Traïnsplant, a la Fundació Jaume Arnó i a l’OCATT per aquest fantàstic regal!

 Versión en castellano

Camisetas de Traïnsplant y Fundación Renal Jaume Arnó para ANiNATH

La plataforma Traïnsplant y la Fundación Renal Jaume Arnó han hecho entrega camisetas para los niños y niñas de ANiNATH. El objetivo de esta donación es concienciar a los niños y niñas trasplantados y a sus familias sobre la necesidad del deporte y un estilo de vida saludable.

El acto tuvo lugar en la sede de la Organització Catalana de Trasplantaments (OCATT) y asistieron  Sonsoles Hernández (Directora de la Plataforma Traïnsplant), Cristina Puñet de la Fundación Renal Jaume Arnó, el Director de la OCATT Jaume Tort, y Roser Vallès y Jorge Twose, también de la OCATT. Por parte de ANiNATH, asistió nuestra Presidenta, Montse Martí.

¡Muchas gracias a Traïnsplant, a la Fundació Jaume Arnó y a la OCATT por este fantástico regalo!