Acte institucional Dia del Donant 2017 - ANiNATH
ANiNATH tiene como finalidad principal dar apoyo y mejorar la experiencia del trasplante y la vida que tendrán el niño y su familia durante y después de todo el proceso.
aninath, trasplante pediátrico, trasplante hepático infantil,
2333
post-template-default,single,single-post,postid-2333,single-format-standard,bridge-core-3.1.6,qode-news-3.0.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Acte institucional Dia del Donant 2017

Acte institucional Dia del Donant 2017

El 6 de juny vàrem assistir a l’acte de celebració del Dia del Donant d’òrgans i teixits al Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Enguany ha estat dedicat al Trasplantament Infantil. A més de la presència dels directors del CatSalut (Sr. Elvira) i de l’OCATT (Dr. Tort), varen intervenir professionals experts del trasplantament infantil a Catalunya com foren el Dr. Quintero de l’Hospital Materno-Infantil de Vall d’Hebron i la Dra. Vila de l’Hospital Sant Joan de Déu, així com una donant de fetge (Sra. Balaguer). També vàrem poder gaudir d’un tastet del documental “El que no ens fa diferents” de n’Albert Roig, un jove trasplantat de fetge, que relata la seva història junt amb la de 4 nenes i nens trasplantats de fetge tots ells membres d’ANiNATH.

Al final de l’acte, la Sra. García Ruíz (Obra Social «la Caixa») va fer entrega del xec del projecte TransplantRun 2017 per un valor de 23.215 € a representants de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron (Dr. Charco, Dra. Pont, Dr. Román). Aquest donatiu es destinarà a potenciar la investigació en el camp dels trasplantaments i millorar l’assistència que reben els pacients, en especial, els pacients pediàtrics i les seves famílies.

 Versión en castellano

Acto institucional Día del Donante 2017

El 6 de Junio asistimos al acto de celebración del Día del Donante de órganos y tejidos en el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Este año se ha dedicado al Trasplante Infantil. Además de contar con la presencia de los directores del CatSalut (Sr. Elvira) y de la OCATT (Dr. Tort), intervinieron profesionales expertos del trasplante infantil en Cataluña como fueron el Dr. Quintero de l’Hospital Materno-Infantil de Vall d’Hebron y la Dra. Vila del Hospital Sant Joan de Déu, así como una donante de hígado (Sra. Balaguer).  También pudimos disfrutar de una pequeña degustación del documental “Lo que no nos hace  diferentes” de Albert Roig, un joven trasplantado de hígado, que relata su historia junto con la de 4 niñas y niños trasplantados de hígado todos ellos miembros de ANiNATH.

Al final del acto, la Sra. García Ruíz (Obra Social «la Caixa») hizo entrega del cheque del proyecto TransplantRun 2017 por un valor de 23.215 € a representantes del Hospital Universitari Vall d’Hebron (Dr. Charco, Dra. Pont, Dr. Román). Este donativo se destinará a potenciar la investigación en el campo de los trasplantes y a mejorar la asistencia que reciben los pacientes, en especial, los pacientes pediátricos y sus familias.