ANiNATH a “La Gent Normal” de TV3 - ANiNATH
ANiNATH tiene como finalidad principal dar apoyo y mejorar la experiencia del trasplante y la vida que tendrán el niño y su familia durante y después de todo el proceso.
aninath, trasplante pediátrico, trasplante hepático infantil,
2435
post-template-default,single,single-post,postid-2435,single-format-standard,bridge-core-3.1.7,qode-news-3.0.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

ANiNATH a “La Gent Normal” de TV3

ANiNATH a “La Gent Normal” de TV3


El dia 11 de juliol de 2017, el programa “La Gent Normal” de TV3 dirigit i presentat per Agnès Marquès es va centrar en els trasplantaments d’òrgans, tant des de la perspectiva dels donants com dels receptors. Els testimonis del programa varen parlar de la manera com la seva vida va canviar gràcies a un trasplantament.

Na Katia Verger, una de les Sòcies Fundadores d’ANiNATH, va aportar el seu testimoni: amb la donació d’un tros del seu fetge va contribuir a salvar a n’Alexandra, la seva neboda política. Ajudar a donar vida li ha aportat una gran felicitat i l’ha animat a ajudar a altres famílies a través de l’Associació de Nens i Nenes amb Trasplantament Hepàtic (ANiNATH).

En aquest capítol, na Katia compartí experiències amb na Dolors (donant de fetge al seu germà) i amb na Júlia, dona d’un receptor de cara, una operació poc freqüent que va salvar la vida del seu marit i els ha permès seguir sent una família feliç.

Podràs gaudir del programa complet entrant al següent link:
http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/la-gent-normal/la-vida-despres-dun-trasplantament/video/5676874/

 Versión en castellano
ANiNATH en «La Gent Normal» de TV3
El día 11 de julio de 2017, el programa «La Gent Normal» de TV3 dirigido y presentado por Agnès Marquès se centró en los trasplantes de órganos, tanto desde la perspectiva de los donantes como de los receptores. Los testigos del programa hablaron de la forma en que su vida cambió gracias a un trasplante.

Katia Verger, una de las Socias Fundadoras de ANiNATH, aportó su testimonio: con la donación de un trozo de su hígado contribuyó a salvar a Alexandra, su sobrina política. Ayudar a dar vida le ha aportado una gran felicidad y la ha animado a ayudar a otras familias a través de la Asociación de Niños y Niñas con Trasplante Hepático (ANiNATH).

En este capítulo, Katia compartió experiencias con Dolors (donante de hígado a su hermano) y con Julia, mujer de un receptor de cara, una operación poco frecuente que salvó la vida de su marido y les ha permitido seguir siendo una familia feliz.

Podrás disfrutar del programa completo entrando en el siguiente link:
http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/la-gent-normal/la-vida-despres-dun-trasplantament/video/5676874/