Assistència al 1er "Fórum de Entidades, Innovando y Compartiendo" (11 i 12 de juny) - ANiNATH
ANiNATH tiene como finalidad principal dar apoyo y mejorar la experiencia del trasplante y la vida que tendrán el niño y su familia durante y después de todo el proceso.
aninath, trasplante pediátrico, trasplante hepático infantil,
232
post-template-default,single,single-post,postid-232,single-format-standard,bridge-core-3.2.0,qode-news-3.0.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-30.6,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Assistència al 1er «Fórum de Entidades, Innovando y Compartiendo» (11 i 12 de juny)

Assistència al 1er «Fórum de Entidades, Innovando y Compartiendo» (11 i 12 de juny)

Els dies 11 i 12 de juny, Novartis Pharmaceuticals va celebrar a Barcelona el 1er Fórum de Entidades, Innovando y Compartiendo al que ens va convidar a participar. Katia Verger, una de les nostres sòcies fundadores, hi va assistir en representació d’ANiNATH. Aquest Fórum ha nascut amb la intenció de ser un lloc de trobada per la formació, el debat i per compartir experiències entre els líders d’entitats d’àmbit nacional. En aquesta primera edició es va abordar el valor de la innovació per a les persones afectades de malalties cròniques, es va disposar d’un espai per a compartir les iniciatives d’èxit de les distintes entitats i es va aprofundir en el desenvolupament i la sostenibilitat de les entitats. Des d’ANiNATH agraïm a Novartis la invitació i els felicitem per la qualitat i l’interès de les jornades.