Baixada d’esquí solidària pel trasplantament infantil a Grandvalira - ANiNATH
ANiNATH tiene como finalidad principal dar apoyo y mejorar la experiencia del trasplante y la vida que tendrán el niño y su familia durante y después de todo el proceso.
aninath, trasplante pediátrico, trasplante hepático infantil,
1948
post-template-default,single,single-post,postid-1948,single-format-standard,bridge-core-3.1.7,qode-news-3.0.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-30.5.1,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Baixada d’esquí solidària pel trasplantament infantil a Grandvalira

Baixada d’esquí solidària pel trasplantament infantil a Grandvalira

Amb motiu de la celebració del Dia Nacional del Trasplantament (29 de març 2017), l’estació d’esquí andorrana Grandvalira va organitzar una baixada solidària de  “Grands Herois” a favor del trasplantament infantil. L’acte tenia com a objectiu donar més visibilitat als trasplantaments pediàtrics i a la donació d’òrgans.

Més de 200 nens i nenes procedents de diverses escoles d’esquí d’Andorra, així com a famílies i membres d’associacions com la nostra, NUPA (Associació Espanyola d’ajuda a nens amb trasplantament multivisceral i amb nutrició parenteral), ATIDA (Associació de Trasplantats i Donants d’Andorra) i l’OCATT (Organització Catalana de Trasplantaments) també hi varen participar. En declaracions de la nostra cofundadora Mary Mesaglio, “aquestes accions ens ajuden a normalitzar la vida dels nens que han superat un trasplantament i demostren que aquestes intervencions serveixen per a millorar la seva qualitat de vida”.

Grandvalira va destinar una part dels forfets venuts durant la jornada a ANiNATH, NUPA i ATIDA per tal que continuem treballant en diferents projectes relacionats amb els trasplantaments pediàtrics.

Les famílies d’ANiNATH que hi varen ser presents varen gaudir d’un magnífic cap de setmana al bell mig de la natura. Com tots els nens i nenes trasplantats, ells sí que són uns Súper Herois!

 > Noticia publicada a la plana web de la GENCAT «Més de 200 nens participen en la primera baixada solidària de “Grands Herois” a favor del trasplantament infantil».

 


 

Versión castellana
Bajada de esquí solidaria por el trasplante infantil en Grandvalira

Con motivo de la celebración del Día Nacional del Trasplante (29 de marzo 2017), la estación de esquí andorrana Grandvalira organizó una bajada solidaria de “Grandes Héroes” a favor del trasplante infantil. El acto tenía como objetivo dar más visibilidad a los trasplantes pediátricos y a la donación de órganos.

Más de 200 niños y niñas procedentes de diversas escuelas de esquí de Andorra, así como familias y miembros de asociaciones como la nuestra, NUPA (Asociación Española de ayuda a niños con trasplante multivisceral y nutrición parenteral), ATIDA (Asociación de Trasplantados y Donantes de Andorra) y la OCATT (Organización Catalana de Trasplantes) también participaron. En declaraciones de nuestra cofundadora Mary Mesaglio, “estas acciones nos ayudan a normalizar la vida de los niños que han superado un trasplante y demuestran que estas intervenciones sirven para mejorar su calidad de vida”.

Grandvalira destinó una parte de los forfets vendidos durante la jornada a ANiNATH, NUPA y ATIDA para que continuemos trabajando en diferentes proyectos relacionados con los trasplantes pediátricos.

Las familias de ANiNATH que estuvieron presentes disfrutaron de un magnífico fin de semana en plena naturaleza. Como todos los niños y niñas trasplantados, ellos sí que son unos Súper Héroes!

Noticia publicada en la página web de la GENCAT (versión en catalán) «Més de 200 nens participen en la primera baixada solidària de “Grands Herois” a favor del trasplantament infantil».


 

 

Altres videos / Otros vídeos:
· https://twitter.com/esportsenxarxa/status/848139277607325696?s=08
· https://www.facebook.com/Grandvalira/videos/10154592325899372/