Campanya de promoció de la donació d'òrgans i teixits #allargalavida - ANiNATH
ANiNATH tiene como finalidad principal dar apoyo y mejorar la experiencia del trasplante y la vida que tendrán el niño y su familia durante y después de todo el proceso.
aninath, trasplante pediátrico, trasplante hepático infantil,
1285
post-template-default,single,single-post,postid-1285,single-format-standard,bridge-core-3.2.0,qode-news-3.0.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-30.6,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Campanya de promoció de la donació d’òrgans i teixits #allargalavida

Campanya de promoció de la donació d’òrgans i teixits #allargalavida

Montaje fotos Apolo (2)Els alumnes de l’Escola Súnion, en el marc del seu programa acadèmic, van decidir participar en la sensibilització ciutadana en l’àmbit de la donació d’òrgans i teixits i crearen, amb el suport i col·laboració de l’OCATT (Dpt. De Salut, Generalitat de Catalunya), la campanya #allargalavida que té per objectiu salvar vides.

A la campanya hi participaren testimonis reals: persones trasplantades i donants vius, entre els que es troben membres d’ANiNATH.

La campanya es va iniciar el 28 d’abril 2016 en un acte presidit pel Conseller de Salut, Toni Comín i es clausurà el 24 de maig amb un concert solidari a la Sala Apolo de Barcelona. Simbolitzant la difícil unió entre el cos d’un receptor i el d’un donant, ajuntaren les bandes per parelles d’estils o èpoques diferents a tocar junts (Sopa de Cabra, Blaumut, Els Catarres, La Pegatina,…).

A ANiNATH ens sentim molt contents i orgullosos d’haver participat en aquest important projecte.

Link: http://www.allargalavida.cat/


Versión en español

Campaña de promoción de la donación de órganos y tejidos #allargalavida

Los alumnos de la escuela Súnion, en el marco de su programa académico, decidieron participar en la sensibilización ciudadana en el ámbito de la donación de órganos y tejidos y crearon, con el apoyo y colaboración de la OCATT (Dpto. de Salud, Generalitat de Catalunya), la campaña #allargalavida que tiene por objetivo salvar vidas.

En la campaña participaron testimonios reales: personas trasplantadas y donantes vivos, entre los que se encuentran miembros de ANiNATH.

La campaña se inició el 28 de abril 2016 en un acto presidido por el Conseller de Salut, Toni Comín y se clausuró el 24 de mayo con un concierto solidario en la Sala Apolo de Barcelona. Simbolizando la difícil unión entre el cuerpo de un receptor y el de un donante, juntaron las bandas por parejas de estilos o épocas diferentes para que tocaran juntos (Sopa de Cabra, Blaumut, Els Catarres, La Pegatina,…).

En ANiNATH nos sentimos muy contentos y orgullosos de haber participado en este importante proyecto.

Link: http://www.allargalavida.cat/