Dia del Donant 2016: “La cadena de la Vida” - ANiNATH
ANiNATH tiene como finalidad principal dar apoyo y mejorar la experiencia del trasplante y la vida que tendrán el niño y su familia durante y después de todo el proceso.
aninath, trasplante pediátrico, trasplante hepático infantil,
1302
post-template-default,single,single-post,postid-1302,single-format-standard,bridge-core-3.1.7,qode-news-3.0.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-30.5.1,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Dia del Donant 2016: “La cadena de la Vida”

Dia del Donant 2016: “La cadena de la Vida”

El dia 1 de juny celebràrem el Dia del Donant d’òrgans i teixits a l’Hospital Materno-Infantil de Vall d’Hebron fent el gran mural “La cadena de la vida”. Tots els nens, nenes i adults que varen voler participar ens deixaren una mostra del seu talent dibuixant una gran cadena humana que simbolitza la unió entre els donants i els seus receptors.

En paral·lel, Montse Martí, Presidenta d’ANiNATH, assistia a l’acte institucional celebrat al Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya que va comptar amb la presència del Director del Servei Català de la Salut

(David Elvira), el Director de l’OCATT (Jaume Tort), el Coordinador  de Trasplantaments de l’Hospital Althaia (Josep Mª Alcoverro), Andreu Casanova com a donant de fetge i Sandra Gazapo que exposà la seva experiència com a familiar de donant.

Va ser una jornada plena d’emotivitat en la que vàrem poder continuar la important tasca de sensibilitzar a la societat envers la necessitat de la donació.

Versión en español 
Día del Donante 2016: “La cadena de la vida”

El día 1 de junio celebramos el Día del Donante de órganos y tejidos en el Hospital Materno-Infantil de Vall d’Hebron haciendo el gran mural “La cadena de la vida”. Todos los niños, niñas y adultos que quisieron participar nos dejaron una muestra de su talento dibujando una gran cadena humana que simboliza la unión entre los donantes y sus receptores.

En paralelo, Montse Martí, Presidenta de ANiNATH, asistía al acto institucional celebrado en el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya que contó con la presencia del Director del Servei Català de la Salut

(David Elvira), el Director de la OCATT (Jaume Tort), el Coordinador  de Trasplantes del Hospital Althaia (Josep Mª Alcoverro), Andreu Casanova como donante de hígado y Sandra Gazapo que expuso su experiencia como familiar de donante.

Fue una jornada llena de emotividad en la que pudimos continuar la importante tarea de sensibilizar a la sociedad sobre la necesidad de la donación.