Samarretes de Traïnsplant i Fundació Renal Jaume Arnó per ANiNATH - ANiNATH
ANiNATH tiene como finalidad principal dar apoyo y mejorar la experiencia del trasplante y la vida que tendrán el niño y su familia durante y después de todo el proceso.
aninath, trasplante pediátrico, trasplante hepático infantil,
2319
post-template-default,single,single-post,postid-2319,single-format-standard,bridge-core-3.1.7,qode-news-3.0.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-30.5.1,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Samarretes de Traïnsplant i Fundació Renal Jaume Arnó per ANiNATH

Samarretes de Traïnsplant i Fundació Renal Jaume Arnó per ANiNATH

La plataforma Traïnsplant i la Fundació Renal Jaume Arnó han fet entrega de samarretes per als nens i nenes d’ANiNATH. L’objectiu d’aquesta donació és conscienciar als nens i nenes trasplantats i a les seves famílies sobre la necessitat de l’esport i un estil de vida saludable.

L’acte va tenir lloc a la seu de l’Organització Catalana de Trasplantaments (OCATT) i hi varen assistir na Sonsoles Hernández (Directora de la Plataforma Traïnsplant), na Cristina Puñet de la Fundació Renal Jaume Arnó, el Director de l’OCATT Jaume Tort, i na Roser Vallès i en Jorge Twose, també de l’OCATT. Per part d’ANiNATH, hi va assistir la nostra Presidenta, Montse Martí.
Moltes gràcies a Traïnsplant, a la Fundació Jaume Arnó i a l’OCATT per aquest fantàstic regal!

 Versión en castellano

Camisetas de Traïnsplant y Fundación Renal Jaume Arnó para ANiNATH

La plataforma Traïnsplant y la Fundación Renal Jaume Arnó han hecho entrega camisetas para los niños y niñas de ANiNATH. El objetivo de esta donación es concienciar a los niños y niñas trasplantados y a sus familias sobre la necesidad del deporte y un estilo de vida saludable.

El acto tuvo lugar en la sede de la Organització Catalana de Trasplantaments (OCATT) y asistieron  Sonsoles Hernández (Directora de la Plataforma Traïnsplant), Cristina Puñet de la Fundación Renal Jaume Arnó, el Director de la OCATT Jaume Tort, y Roser Vallès y Jorge Twose, también de la OCATT. Por parte de ANiNATH, asistió nuestra Presidenta, Montse Martí.

¡Muchas gracias a Traïnsplant, a la Fundació Jaume Arnó y a la OCATT por este fantástico regalo!