ANiNATH celebra el nomenament d’Éric Abidal com a ambaixador de l’OCATT - ANiNATH
ANiNATH tiene como finalidad principal dar apoyo y mejorar la experiencia del trasplante y la vida que tendrán el niño y su familia durante y después de todo el proceso.
aninath, trasplante pediátrico, trasplante hepático infantil,
1253
post-template-default,single,single-post,postid-1253,single-format-standard,bridge-core-3.1.6,qode-news-3.0.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

ANiNATH celebra el nomenament d’Éric Abidal com a ambaixador de l’OCATT

ANiNATH celebra el nomenament d’Éric Abidal com a ambaixador de l’OCATT

20160509_132639_resized_2El conseller de Salut, Antoni Comín, i el vicepresident del FC Barcelona, Jordi Cardoner, varen apadrinar el primer ambaixador de l’Organització Catalana de Trasplantaments (OCATT), l’exfutbolista blaugrana Éric Abidal, en un acte celebrat al Camp Nou el 9 de maig 2016. L’OCATT ha elegit Éric Abidal pel seu exemple, la seva experiència personal i també pel seu compromís social a favor de la donació d’òrgans. El 2011 li van diagnosticar un tumor de fetge i un any desprès va ser sotmès a un trasplantament d’aquest òrgan. El donant va ser el seu cosí Gérard, qui va donar-li una part del seu fetge.

Amb aquest projecte, el Departament de Salut, l’OCATT, la Fundació FC Barcelona i la Fundació Éric Abidal volen contribuir a promoure la donació d’òrgans i augmentar els trasplantaments. Actualment a Catalunya, 1.260 persones estan a l’espera de rebre un òrgan.

ANiNATH agraeix la invitació a aquest acte que sens dubte és altament relevant per ajudar a augmentar la sensibilització de la societat envers el trasplantament i la donació.

http://trasplantaments.gencat.cat/ca/detall/noticia/Nova-Noticia-04936


 

Versión en español

20160509_132639_resized_2

ANiNATH celebra el nombramiento de Éric Abidal como embajador de la OCATT

El conseller de Salud, Antoni Comín, y el vicepresidente del FC Barcelona, Jordi Cardoner, apadrinaron al primer embajador de la Organització Catalana de Trasplantaments (OCATT), el exfutbolista blaugrana Éric Abidal, en un acto celebrado en el Camp Nou el 9 de mayo 2016. La OCATT ha elegido a Éric Abidal por su ejemplo, su experiencia personal y también por su compromiso social a favor de la donación de órganos. En 2011 le diagnosticaron un tumor de hígado y un año después fue sometido a un trasplante de este órgano. El donante fue su primo Gérard, quien le donó parte de su hígado.

Con este proyecto, el Departament de Salut, la OCATT, la Fundació FC Barcelona y la Fundación Éric Abidal quieren contribuir a promover la donación de órganos y aumentar los trasplantes. Actualmente en Catalunya, 1.260 personas están a la espera de recibir un órgano.

ANiNATH agradece la invitación a este acto que sin duda es altamente relevante para ayudar a aumentar la sensibilización de la sociedad sobre el trasplante y la donación.

http://trasplantaments.gencat.cat/ca/detall/noticia/Nova-Noticia-04936