ANiNATH intervé a la 2ª Jornada d’Infermeria Pediàtrica del COIB - ANiNATH
ANiNATH tiene como finalidad principal dar apoyo y mejorar la experiencia del trasplante y la vida que tendrán el niño y su familia durante y después de todo el proceso.
aninath, trasplante pediátrico, trasplante hepático infantil,
2255
post-template-default,single,single-post,postid-2255,single-format-standard,bridge-core-3.1.7,qode-news-3.0.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

ANiNATH intervé a la 2ª Jornada d’Infermeria Pediàtrica del COIB

ANiNATH intervé a la 2ª Jornada d’Infermeria Pediàtrica del COIB

El dia 8 de maig va tenir lloc la “2ª Jornada d’Infermeria Pediàtrica” al COIB (Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona). La nostra Cofundadora i Secretària Mary Mesaglio va explicar la seva experiència com a mare d’un nen trasplantat a la “Taula rodona d’atenció holística a l’infant hospitalitzat”.

Na Mary va compartir sessió amb na Teresa Eixarch (Supervisora Infermera d’Hospitalització de Trasplantaments de l’Hospital Vall d’Hebron) qui va parlar de l’infant en procés de trasplantament d’òrgan sòlid; amb na Verònica Vélez (Infermera de la unitat de crònics de l’Hospital Sant Joan de Déu) qui va presentar l’abordatge integral a l’infant amb cronicitat mitjançant el programa Príncep, i amb en Joan Ventura de l’Hospital de Vic qui va mostrar l’abordatge holístic a l’infant i a la família en un hospital comarcal.

Totes les presentacions varen resultar d’allò més enriquidores.

Des d’ANiNATH agraïm al COIB la oportunitat que ens ha oferit de manifestar el punt de vista de la família en un procés tan important.


Versión en castellano
ANiNATH interviene en la 2ª Jornada de Enfermería Pediátrica del COIB

El 8 de mayo tuvo lugar la “2ª Jornada de Enfermería Pediátrica del COIB” (Colegio Oficial de Enfermeras y Enfermeros de Barcelona). Nuestra Cofundadora y Secretaria Mary Mesaglio explicó su experiencia como madre de un niño trasplantado en la “Mesa redonda de atención holística al niño hospitalizado”.

Mary compartió sesión con Teresa Eixarch (Supervisora Enfermera de Hospitalización de Trasplantes del Hospital Vall d’Hebron) quien habló del niño en proceso de trasplante de órgano sólido; con Verónica Vélez (Enfermera de la unidad de crónicos del Hospital Sant Joan de Déu) quien presentó el abordaje integral al niño con cronicidad mediante el programa Príncep, y con Joan Ventura del Hospital de Vic quien mostró el abordaje holístico en el niño y la familia en un hospital comarcal.

Todas las presentaciones resultaron de lo más enriquecedoras.

Desde ANiNATH agradecemos al COIB la oportunidad que nos ha ofrecido de manifestar el punto de vista de la familia en un proceso tan importante.